05324047148
Zafer Mah. Tonguç Baba Cad. No:96/C Esenyurt İstanbul
info@ayyildizpack.com
Ürün Hakkında

Koli Bandı

 Koli bandı genel olarak kutu içine konulan ürün ve malzemelerin dökülmemesi ve zarar görmemesi amacıyla tercih edilerek kullanılan üründür.

 Dayanıklı yapışma özelliği sayesinde karton koliler için kullanılmakta olan koli bantları, oldukça dayanıklı yapışma özellikleri nedeniyle genel olarak ambalaj, ekleme, ürünü koruma ya da etiket korumak amacıyla tercih edilmektedir.
 
 İster el ile ister koli bandı makinesi kullanarak kolileri bantlama imkanınız bulunmaktadır. 
 
 Koli bantları oldukça güçlü yapışma özellikleri ile birlikte yapıştırılmak istenilen her yüzey için farklı olarak imal edilir.
 Uzun süreli kullanımlar için ev ve iş yerlerinde genellikle 100 metre koli bandı tercih edilmektedir.  Bunun nedeni ise uzun süreli kullanımlar için en uygun koli bandı uzunluğudur.

 Bunun yanında kullanım alamlarına göre farklı uzunluk ve boyutlara göre de koli bandı çeşitleri bulunmaktadır. 45mm ölçülere sahip koli bantları geniş olmaları nedeniyle kolilerin ağızlerının kapatılması açısından en ideal ölçülere göre özel olarak üretilmiştir. 
Sıkça Sorulan Sorular
Koli Bandı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Koli Bandı Neyden ve Nasıl Yapılır?
Koli Bandı Kaç Metre?
Koli Bandı Kaç cm?
Deneyim ve bilgi birikimimiz, uluslararası standartlar, teknolojik değişimler ve endüstriyel sistemler ile siz değerli müşterilerimize en iyi ve ekonomik çözümleri sunmaya adadık.
 
 
05324047148
Zafer Mah. Tonguç Baba Cad. No:96/C Esenyurt İstanbul
info@ayyildizpack.com
satis@ayyildizpack.com